Kuka olen?

cropped-img_0222_2jjjj.jpgTästä se lähtee!

Uutta blogia aloitellessani on aiheellista hieman esitellä miestä näiden kaikkien sanojen takana. Kuka siis olen? Entä mitkä asiat kuvaavat minua? Näihin vastauksia seuraavaksi!

Kuka? – 28-vuotias paljasjalkainen turkulaismies. Parhaillaan opiskelen kolmatta vuotta kansainvälistä liiketaloutta Turun ammattikorkeakoulussa.

Kristitty – olen vakaumuksellinen kristitty, jolle Raamattu on Jumalan sanaa.

Aviomies – olen juuri tämän vuoden helmikuussa päässyt naimisiin unelmieni naisen kanssa.

Perhe – tärkein voimavara arjen keskellä. Perhe tukee silloinkin, kun sitä ei itse välttämättä ansaitsisi ja on vierellä silloinkin, kun on itse kaikkein heikoimmillaan.

Ghana – olen viettänyt maan pääkaupungissa Accrassa kolme kuukautta vapaaehtoisena kouluavustajana toimien. Afrikka on muutenkin ollut pienestä pitäen lähellä sydäntäni ja aikani Ghanassa vain vahvisti tuota syvää rakkautta kyseistä maanosaa kohtaan.

Turkki ja Istanbul – olen asunut Istanbulissa noin 1,5 vuotta vapaaehtoisena uskontoinstituutin toimistoapulaisena toimien. Istanbulista muodostui minulle monista syistä erityisen rakas kaupunki. Siellä todella opin seurakuntayhteyden merkityksen. Tutustuin siellä useisiin upeisiin ihmisiin ja sain mahtavia ystäviä. Huipennuksena sain kesällä 2014 toimia turkkilaisen ystäväni best manina häissä, joissa tapasin myös nykyisen vaimoni…

Turku – kaikista seikkailuistani huolimatta olen turkulainen henkeen ja vereen. Kuka on oikeasti ketä, kysymykset tulee aloittaa negaation kautta, ja olla kotoisin turkkusest on vain heikko ja teennäinen yritys esittää turkulaista. Tämän lisäksi Aurajoen puolilla on oikeasti väliä; olen aina asunut täl pual jokke. Turku on Tuomiokirkon huippu, jonka näet ensimmäisenä Hämeentiellä kohti kaupunkia ajaessasi. Turku on hymyileviä ihmisiä parveileva jokiranta heinäkuisessa kesäillassa. Turku on Martinsillan Grillin jonot viikonloppuisin. Ja Turku on ennen kaikkea sitä, kun muulle Suomelle tarjoillaan hunajata Palloseuran toimesta!

Turku on niin paljon ja vielä enemmän. Huh. Tulipa tästä aikamoinen oodi Turulle. Sallinette kuitenkin sen?

Lopuksi

Siinä se on, ensimmäisen postaus valmiina! Olisin voinut vielä listata monia muitakin asioita, kuten esimerkiksi musiikin, mutta päätin jättää listan tuon pituiseksi. Tiedän, ettei tuosta selvinnyt kaikki minusta, mutta uskoakseni se ei yhden blogipostauksen aikana ole mahdollistakaan. Uskon sen sijaan, että tulevien blogipostauksieni kautta se, ketä minä olen, tulee esille aina vain selvemmin.

Seuraavan postauksen aiheena on muuten ne syyt, miksi haluan kirjoittaa blogia. En aio taikka haluakaan puhua jatkuvasti itsestäni. Se ei kuulu tyyliini, vaikka tämä ensimmäinen postaus siihen keskittyikin. Mikäli kysymyksiä herää jo heti alkuun, niin pommittakaa vapaasti!

2 thoughts on “Kuka olen?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: