40 syytä olla onnellinen

 

Nukuin tänään maanantaina pitkästä aikaa myöhään. Olo oli aamu(päivä)kahvia ryystäessä levännyt ja raukea. Eilinen ilta venyi varsin myöhäiseksi Turun Kristillisdemokraattien vaalivalvojaisissa. Lisäksi kulunut kevät ja viime syksy meni kovassa kiireessä. Hieman jo väsykin pääsi loppumetreillä hiipimään puseroon. Kaikki on siis annettu.

Vaaliprojektini oli varsin pikainen ja reaktiivinen. Ensimmäinen syy tähän oli viime syksyn viettäminen Budapestissa. Olin siellä vaihto-opiskelijana, joten Suomi ja Suomen asiat jäivät etäisemmäksi. Toiseksi, menin helmikuun lopulla naimisiin. Se tarkoitti sitä, että syksyn ja alkuvuoden aikana ajatukset ja aika meni tuon ainutlaatuisen päivän suunnittelussa ja järjestämisessä. Häiden jälkeen lähdimme vaimoni kanssa häämatkalle Thaimaaseen, josta palasimme 10.3.

Vasta tuona päivänä aloitin todellisen vaalityöni. Tehokkaalla työskentelyllä syntyi tämä blogi ja Facebookin poliitikkosivu. Suunnittelimme kuvat ja vaaliesitteet ystäväni kanssa (kiitos M.T.). Tämä kaikki tiiviin opiskelu- ja työtahdin keskellä. Paljon sain avustajieni kanssa aikaiseksi, mutta paljon on vielä suunnitelmissa tulevan varalle!

Tämä onkin siis vasta matkan alku. Mahtavaa, että olet jo nyt mukana tällä matkalla! Tiedostan, ettei tämä ole pikajuoksu, vaan maraton. Nyt on homma polkaistu käyntiin ja jatkoa seuraa. Panostus kasvaa ja tavoitteet ovat selkeät. Pääsemme vielä läpi.

Olen kärsivällisesti sitoutunut tähän asiaan. Toivon, että sinäkin jaksat olla. Yksin minulla ei ole mahdollisuuksia yhtään mihinkään. Yhdessä sen sijaan kaikki on mahdollista!

Kiitos vielä sinulle siitä, että äänestit minua! Kiitos myös kaikille minua vaalityössä auttaneille (esitteitä jakaneet sekä blogin ja Facebookin julkisivussa ja julkaisussa auttaneet)! Kiitos minua vaalikadulla ja muualla kannustaneet; olen saanut käytännössä ainoastaan kannustavaa, positiivista ja rohkaisevaa palautetta ehdolle lähdöstä. Arvostan sitä!

Ja kuten sanoin, tämä ei lopu tähän. Päinvastoin. Tulen olemaan äänessä jatkossakin!

– Tommi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: