Josko sitä taas alkaisi?

19. syyskuuta. Silloin viimeksi raapustin tekstiä rakkaaseen blogiini. Miten tässä onkin mennyt näin pitkä tovi? Kyse ei ole siitä, ettenkö olisi löytänyt kirjoittamisen aihetta. Monesti mietin ja hahmottelin aiheita päässäni, mutta suunnittelusta toteuttamiseen asti en koskaan päässyt.

Syksyn hiljaisuus blogissa ei ollut tarkoituksellista, mutta lopulta olosuhteiden pakottamaa. Päättötyön ja muiden kirjallisten töiden tuoma kirjoituspaine vei ilon ja halun kaikelta muulta kirjoittamiselta. Onnekseni kaikesta suoriuduttiin hienosti.

Päättötyöni tein Swazimaan työharjoitteluorganisaatiolleni (PELUM Swazimaa) aiheesta Miten viestiä sosiaalisessa mediassa – Neuvoja PELUM Swazimaalle sitouttavan sosiaalisen median sisällöstä Euroopassa.

En viitsi esitellä työtäni sen laajemmin toimeksiantajan yksityisyyden vuoksi, mutta lyhyesti sanottuna tarkoitus oli kartoittaa sitä, mikä on erilaisten sisältö- ja mediatyyppien sitouttavuus sosiaalisessa mediassa Euroopan kontekstissa.

Työn tuloksena PELUM sai allekirjoittaneelta neuvoja siihen, minkälaista sosiaalisen median sisältöä heidän tulisi suosia. Toivon mukaan siitä on heille apua!

Nyt on kuitenkin korkea aika jättää päättötyö pölyttymään ja jatkaa tämän blogin kirjoittamista. Aiheita piisaa, joten todennäköisesti odotus ei ole yhtä pitkä kuin viimeksi.

P.S. Valitsimme hyvän presidentin. Itsekin äänestin Saulia. Muita vaihtoehtoja miettiessäni en lopulta löytänyt syytä taikka tarvetta vaihtaa kansaa yhdistävää ja maailmalla Suomea erinomaisesti edustavaa Sauli Niinistöä. Vaalivauvankin kun tekivät.

P.P.S. O. Mäenpää on poissa. Ei monessakaan asiassa edustanut omia kantojani, mutta politiikassa tarvitaan erilaisia ääniä ja tämä herra todella oli sitä. Väriläiskä on kadonnut. Osanotot omaisille ja ystäville.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: